fredag 4 maj 2007

Valparna


Dessa små knyten som nu är 6 veckor och sjövilda är ändå rätt söt när dom ligger och sover så här. I morse då jag skulle ge dom sin frukost så blir man rent överfallen av dom och dom skriker som någon stuckit kniven i dom. Väntar bara att det ska knacka på ytterdörren en vacker dag och djurhälsoinspektören kommer för att kolla om vi misshandlar dom.
Sedan har jag hållt på i flera dagar att försöka ta lite nya bilder men det är inte allt för lätt då dom inte är still många sekunder förutom då dom sover. Våran Aussie Tarzan tycker att dom är som små "Gremlings" som bara älskar att hänga honom i svansen vilket dock inte uppskattas så jätte mycket:-) Han försöker att morra och säja ifrån men valparna har ju lärt sig att det är allt som händer så dom fortsätter ju glad i hågen att hänga bakom honom. Så tillslut när han får nog hoppar han över avspärrningen mot tv-rummet dit inte valparna tar sig. Så han kan pusta ut.
Fast samtidigt tycker han ju att dom är förbaskat roliga en åt gången i alla fall hahahahhaha. Då kan han lägga sig ner, liksom för att komma ner på samma nivå som valparna är sedan busar och puttar han i dom och dom blir ju HELT galen och tycker det är stört skoj då "store bror" vill busa en stund.

Inga kommentarer: