torsdag 16 augusti 2007

Killar lär er lyssna och var inte så nyfiken:-)))

På en flygresa till Stockholm gjorde en man åtskilliga försök att komma in på Herr-toaletten, men det var upptaget hela tiden.- En flygvärdinna uppmärksammade hans problem och sade:- Ni får låna damtoaletten, men rör ej knapparna på väggen!
- Han gjorde det han skulle, men när han satt där, lade han märke till knapparna ,som han lovat att inte röra.- På varje knapp stod några bokstäver: vv, vl, pv och på en röd knapp stod det ATB.- Han tänkte: "vem skulle märka om jag trycker på någon av dom"
- Han kunde inte motstå frestelsen och tryckte på vv. Varmt vatten sprutade på hans bakdel.- "Mmmm, vilken härlig känsla tänkte han, på herr toaletten finns inte sådana faciliteter"- Med stor förväntan tryckte han sedan på vl - knappen.- Varm luft ersatte nu det varma vattnet och torkade hans ända. "Mmmmm..."- Han kunde inte motstå frestelsen och tryckte på pv-knappen också.- En stor pudervippa uppenbarade sig och till hans stora glädje spreds en angenäm doft av "vårblomster".- Då pudervippan gjort sitt kunde han nästan inte vänta med att trycka påATB- knappen.
- Nästa gång han öppnade ögonen förstod han att han låg på ett sjukhus.- Vad var det som hände undrade han!- En sjuksköterska tittade på honom med ett illmarigt leende!- Den röda knappen som det stod ATB på, var en Automatisk Tampong Borttagare. Er penis ligger nu under huvudkudden.

Inga kommentarer: